• Hívjon minket

  +36-76/506-980
 • Címünk

  6000 Kecskemét, Fráter György utca 4.
 • Hétfő - Péntek

  08:00 - 20:00

MEDIROYAL Egészségügyi Centrum - Kecskemét

Prevenciós Központunk Kecskeméten, egyedülálló módon az egészségmegőrzésre összpontosít. Elsősorban az egyéni igények figyelembevételével, a legmagasabb szakmai és etikai elvárásoknak megfelelve, a legmodernebb eszközökkel végzi a szűrővizsgálatokat, maximálisra növelve azok eredményességét.

A több mint 15 éves szakmai múlttal rendelkező szakorvosok és asszisztensek exkluzív környezetben törekednek arra, hogy teljes körű, mindenre kiterjedő vizsgálatokkal megtalálják a panaszt még nem okozó betegségeket, feltárják azok okait, legyenek azok fizikális vagy pszichés eredetűek. A családi anamnézis feltérképezése után javaslatot teszünk az igényeknek legmegfelelőbb vizsgálat vagy szűrőcsomag kiválasztására.

A szűrővizsgálatok eredményeiről névre szóló, összefoglaló zárójelentést adunk, amelyben szükség esetén javaslatot teszünk további szakvizsgálatokra, gyógykezelésekre, tanácsadásra.

Szűővizsgálatok esetében amennyiben szükséges, csatoljuk a zárójelentésben foglaltak szerinti diétákat, egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsokat.

A Prevenciós Központ több éves szakmai tapasztalattal, több ezer pácienssel a háta mögött biztosítja az Ön és Családja egészségügyi ellátását, egészségének megőrzését a fenti magánszakrendeléseken is.

 

Mit ajánlunk?

Célunk, hogy vendégeink – mind cégek mind magánszemélyek - komplex magas szintű egészségügyi ellátásban részesüljenek. Az ellátás fogalmába egyenlő súllyal tartozik az egészségmegőrzés, szűrés és betegség megelőzés, de a szükséges beavatkozások elvégzésére és a gondozásra is nagy figyelmet fektetünk. Pácienseink szakellátását modern követelményeknek megfelelően végezzük, de kórházi ellátás esetén sem hagyjuk magukra, nyomon követjük állapotukat.  Ennek szellemében:

 • - szakellátásainkat jól képzett, gyakorlattal rendelkező szakorvosok végzik,
 • - az orvosi vizsgálatokra időpont-egyeztetéssel kerül sor, ezáltal nincs várakozás;
 • - vendégeinket recepciós munkatársaink kalauzolják intézményünkben;
 • - rendelőinket új, minden kívánalomnak megfelelő modern berendezésekkel szereltük fel

 

Egyszeri, vizitdíjas szolgáltatásaink mellett szoros együttműködés mellett kínálunk:

 • - Szűrővizsgálatokat, menedzserszűréseket,
 • - Átalánydíjas szolgáltatásokat,
 • - Foglalkozás-egészségügyi szűréseket.

 

Hívjon minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére a 76/506-980-as telefonszámon,
munkanapokon 8 órától 20 óráig.

 

Cím: 6000 Kecskemét Fráter György u. 4.

(A Tanítóképző Főiskola Kollégiuma mögött, a Piaristák tere mellett.)

http://www.mediroyal.hu/