• Hívjon minket

    +36-76/506-980
  • Címünk

    6000 Kecskemét, Fráter György utca 4.
  • Hétfő - Péntek

    08:00 - 20:00

Bőrgyógyászati szakrendelés a Mediroyal Centrumban

 

A bőrgyógyászat a bőr, a köröm és a haj elváltozásaival, betegségeivel foglalkozik. Bőrünk állapota tükrözi belső egyensúlyunkat és betegségei általában kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is. Okozhatnak egészségi, esztétikai és lelki problémát is. 

A bőrön észlelt elváltozások megvizsgálásával felismerhető a bőrrák kialakulása - még a kifekélyesedési stádium előtt. A rosszindulatú bőrdaganatok, illetve ezek legveszélyesebb fajtája, a melanoma korai felismerése döntő jelentőségű, mert a daganat időben felállított diagnózis esetén egyszerű, helyi érzéstelenítésben végzett műtéttel eltávolítható, ami legtöbbször teljes gyógyulást hoz. 

A bőrgyógyászati szakrendelésünk kiemelten fontosként kezeli a megelőzést, hiszen egy-egy apró elváltozás is sokszor már jelezheti a későbbi nagyobb problémákat. Orvosi hitvallásunk szerint mindent megteszünk, hogy időben észleljük és kezeljük a szervezetben megjelenő változásokat, azonban ehhez Pácienseink egészségtudatos hozzáállása elengedhetetlen. Prevenciós Központunkban számos olyan eset lezajlott már, amikor egy szűréssel Páciensünk -nem túlzással- életét tudtuk megmenteni például egy rosszindulatú anyajegy időben történő észlelésével. 

Bőrgyógyászati vizsgálatok, kezelések:

Anyajegyek szűrése Dermatoscop-pal
Szemölcsök, növedékek elektrosebészeti eltávolítása
Körömgomba, bőrgomba gyógyszeres kezelése
Ekcéma, pikkelysömör
Nemi jellegű megbetegedések
Hajhullás és egyéb hajproblémák
Kozmetológiai tanácsadás (akne komplex kezelése)


Bőrgyógyászati rendeléseinken várják Önt:

Dr. Paluska Márta
Dr. Szántó Hajnalka
Dr. Szabó Reanáta

 

Időpont kérése bőrgyógyászati, allergológiai vizsgálatra

 

borgyogyaszat300.jpg

Bőrgyógyászati, allergológiai szakrendelésünk