• Hívjon minket

    +36-76/506-980
  • Címünk

    6000 Kecskemét, Fráter György utca 4.
  • Hétfő - Péntek

    08:00 - 20:00

Nőgyógyászati szakrendelés

 

A nőgyógyászati szakrendelés feladatai: a női nemi szervek működészavarainak felismerése és kezelése, beleértve a hüvelyi gyulladásokat, és a menstruációs zavarokat.

Elvégezzük a nőgyógyászati szűrővizsgálatot (onkocytologiát), a hozzátartozó kolposzkópiával. Tanácsadást és kivizsgálást végzünk serdülőkori problémák, fogamzásgátlás, meddőségi panaszok, családtervezés, gyermekvállalás előkészítése, változókori panaszok, klimax, nőgyógyászati hormonpótló kezelés ügyében. Foglalkozunk terhesség megállapításával, terhestanácsadással, korszerű terhesgondozással, terhesség alatti szűrővizsgálatok elvégzésével, illetve a méh- és petefészek elváltozásainak (pl.: ciszták) felismerésével, kismedencei gyulladásokkal. Prevenciós központunkban korszerű készülék szolgálja a tökéletes minőségű ultrahangos vizsgálatokat hüvelyen és hasfalon keresztül.


Nőgyógyászati rendelésünkön várja Önt:

Dr. Nyirády Tamás

Egyéb információ: 

Szakrendelésünk rendhagyó módon nem a Mediroyal Központi címén történik, időpontot dr. Nyirády Tamás weboldalán kérhet az alábbi elérhetőségen: https://nyiradytamas.hu

 

Időpont kérése nőgyógyászati szakrendelésre


nogyogyaszat.jpg

Nőgyógyászati szakrendelésünk